Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Τα 40 πιο σουρεαλιστικά τοπία που υπάρχουν στον κόσμο! @Your Weekly Inspiration #2

Το δεύτερο μέρος του Monday Μotivation από το AtW (aka Around the World) είναι εδώ! Τα παρακάτω τοπία μπορεί να μοιάζουν με σκηνικά από ταινία επιστημονικής φαντασίας, στην πραγματικότητα όμως αυτά τα... περίεργα και σουρεαλιστικά τοπία βρίσκονται σε διάφορα μέρη του κόσμου μας που ο καθένας θα μπορούσε να επισκεφθεί και να θαυμάσει από κοντά! 

Τα 40 πιο σουρεαλιστικά τοπία που υπάρχουν στον κόσμο! @Your Weekly Inspiration #2

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

Το απίθανο πάρκο που κάθε χρόνο μεταμορφώνεται σε λίμνη!

Το χειμώνα είναι ένα όμορφο πάρκο με καταπράσινη πλούσια βλάστηση, γραφικά μονοπάτια, ιδανικά για πεζοπορία και παγκάκια για να ξεκουράζονται οι επισκέπτες... το καλοκαίρι όμως μεταμορφώνεται σε μια πανέμορφη λίμνη με σμαραγδένια νερά!

Το απίθανο πάρκο που κάθε χρόνο μεταμορφώνεται σε λίμνη! © Mark Henauer, Solnet/The Grosby Group

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

Οι 18 πιο εντυπωσιακές πισίνες του κόσμου!

Τοποθετημένες στρατηγικά στην άκρη του γκρεμού, σε κορυφές λόφων ή... ορόφων και με άπλετη θέα, άλλοτε τον ορίζοντα, άλλοτε την πυκνή ζούγκλα και άλλοτε την μαγευτική θέα της πόλης, οι παρακάτω πισίνες θεωρούνται - κι όχι άδικα - οι πιο εντυπωσιακές στον κόσμο!

Οι 18 πιο εντυπωσιακές πισίνες του κόσμου!

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

17 όμορφα τοπία του κόσμου που θα σε εμπνεύσουν για όλη την εβδομάδα! @Your Weekly Inspiration #1

Καλή εβδομάδα σε όλους! Με τους αγχωτικούς ρυθμούς που έχει η ζωή μας σήμερα χρειαζόμαστε κάτι να ξεχαστούμε έστω και για λίγο. Η παρακάτω μικρή συλλογή είναι κάτι σαν Monday Μotivation! Για να αρχίσει καλά η εβδομάδα λοιπόν, είτε δουλεύουμε είτε όχι - μιας και το σαββατοκύριακο αργεί ακόμα - ας χαζέψουμε ονειρικά τοπία από διάφορα μέρη του πλανήτη μας!

17 όμορφα τοπία του κόσμου που θα σε εμπνεύσουν για όλη την εβδομάδα! @Your Weekly Nature Inspiration #1 {14/01/19-20/01/19}