Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

Μαγεία Χριστουγέννων για πρώτη φορά στην Λάρισα με το «Πάρκο των Ευχών»!

Το δικό της χριστουγεννιάτικο πάρκο ετοιμάζει η Λάρισα, αξιοποιώντας το υπέροχο φυσικό πάρκο του Αλκαζάρ, το οποίο βρίσκεται κοντά στην κεντρική πλατεία της πόλης και θα τιτλοφορείται «Το πάρκο των ευχών και η λίμνη των Χριστουγέννων».

Μαγεία Χριστουγέννων για πρώτη φορά στην Λάρισα με το «Πάρκο των Ευχών»!ωωωω

Μέσα σε έκταση 64 στρεμμάτων θα διαμορφωθεί το «Πάρκο των Ευχών», καλώντας μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ανακαλύπτοντας 19 διαφορετικούς θεματικούς χώρους, όπως: η Οικογένεια Χιονανθρώπων, η Παραμυθοχώρα, η Μανιταροχώρα, το Ταχυδρομείο, μία Μικρή και μία Μεγάλη Σκηνή, το Εργαστήρι Ξωτικών, Καρουζέλ, το Τρένο του Βόρειου Πόλου, Vintage Χριστούγεννα, το Παιχνιδόκουτο, το τρενάκι, το Σπίτι του Αη- Βασίλη, το Σινέ Ξωτικών, το Ζαχαρόσπιτο, η Χριστουγεννιάτικη Αγορά, το Fun Park και η Λίμνη των Χριστουγέννων, όπου θα δημιουργηθεί ένα παγοδρόμιο.
Στη φυσική λίμνη, έκτασης τεσσάρων στρεμμάτων, που υπάρχει στο Αλκαζάρ, θα δημιουργηθεί ένα παγοδρόμιο 600 τ.μ., όπου οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στην παγοδρομία.

«Το μέγεθος του πάρκου, η εύκολη προσβασιμότητα και η τεχνική λίμνη που δίνει την δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα από τα μεγαλύτερα παγοδρόμια στην Ελλάδα, 600 τ.μ., η κεντροβαρής θέση της πόλης, αποτελούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, που μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι για την επιτυχία του», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης Παναγιώτης Νταής.

Μαγεία Χριστουγέννων για πρώτη φορά στην Λάρισα με το «Πάρκο των Ευχών»!

Μαγεία Χριστουγέννων για πρώτη φορά στην Λάρισα με το «Πάρκο των Ευχών»!

Το «Πάρκο των Ευχών» θα ανοίξει τις πύλες του στις 7 Δεκεμβρίου και θα είναι επισκέψιμο μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2018.

Θα είναι το δεύτερο θεματικό πάρκο του νομού Θεσσαλίας, αφού ήδη λειτουργεί, στην πόλη των Τρικάλων, ο γνωστός «Μύλος των Ξωτικών».

Δείτε το βίντεο παρουσίασης του Πάρκου των Ευχών:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πώς σου φάνηκε η ανάρτηση μου; Αφήστε το σχόλιο σου εδώ ή μοιράσου το στο facebook και το twitter!