Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

Ονειρούπολη Δράμας: Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων σας περιμένει!

Ένα ακόμη μαγικό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι ξεκινάει και πάλι στην στην αγαπημένη και όμορφη πόλη της Δράμας. Για 14η συνεχόμενη χρονιά το χωριό του Άη Βασίλη ετοιμάζεται να σας υποδεχτεί στην Ονειρούπολη, ντυμένο στα γιορτινά και σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, στο ομορφότερο και πιο παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας!

Ονειρούπολη Δράμας: Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων σας περιμένει!

Το φετινό χριστουγεννιάτικο παραμύθι της Ονειρούπολης θα ανοίξει τις πύλες του στις 4 Δεκεμβρίου, στο δημοτικό κήπο και την κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ θα διαρκέσει έως τις 7 Ιανουαρίου 2018.

"Η Ονειρούπολη, το λίκνο των εορτών των Χριστουγέννων, ανοίγει ένα παραμύθι στο όνειρο και τη φαντασία, έναν περίπατο στον κόσμο των συναισθημάτων. Απολαύστε και διασκεδάστε με ένα πλούσιο πρόγραμμα με αγαπημένους καλλιτέχνες, πολλαπλές δράσεις, παιχνίδια, εργαστήρια, εκδηλώσεις, συναυλίες και πολλές καινοτομίες και εκπλήξεις που απλώνουν σε νέους και ηλικιωμένους το χαμόγελο και την ευτυχία. Εφοδιαστείτε με την καλύτερη διάθεση, περιπλανηθείτε ανάμεσα σε ξωτικά και νεράιδες, απολαύστε γεύσεις, ήχους και χρώματα, αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, σε ένα ιδανικό καταφύγιο, όπου βασιλεύει η χαρά, το όνειρο, η μαγεία των εορτών.", αναφέρει ο Δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Ονειρούπολη Δράμας: Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων σας περιμένει!
"Η 14η φετινή διοργάνωση του κορυφαίου θεσμού της Ονειρούπολης φιλοδοξούμε να αποτελέσει μια νέα αφετηρία, με τη διαφορετική αισθητική προσέγγιση των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και των ανανεωμένων, δωρεάν, δράσεών της. Δωρεάν δράσεις που δίνουν τη δυνατότητα συμμετοχής στο Χριστουγεννιάτικο αυτό μαγικό ταξίδι, όλων, αλλά πρωτίστως στα παιδιά όσων βιώνουν έντονα τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής μας. Επιθυμία μας είναι η αγάπη και η αλληλεγγύη να γεμίσει τις καρδιές όλων μας.", αναφέρει ο Πρόεδρος Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α., Γεώργιος Ψαρράς.

Ονειρούπολη Δράμας: Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων σας περιμένει!

Τελετή έναρξης με τον Ευγένιο Τριβιζά!

Την Ονειρούπολη 2017-2018 εγκαινιάζει ο κορυφαίος Έλληνας συγγραφέας Ευγένιος Τριβιζάς. Έτσι ξεκινάει ένας νέος θεσμός. Το "χρυσό κλειδί της Ονειρούπολης", που φέτος θα παραδοθεί στον μεγαλύτερο Έλληνα παραμυθά.

Ονειρούπολη Δράμας: Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων σας περιμένει!

Δείτε το σχετικό βίντεο:Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα oneiroupoli-dramas.gr.

Πηγή: Ονειρούπολη Δράμας - Το χωριό του Άη Βασίλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πώς σου φάνηκε η ανάρτηση μου; Αφήστε το σχόλιο σου εδώ!