Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

ABOUT MEΚαλώς ήρθατε στο blog μου. Με λένε Δώρα. Το topiatoukosmou.blogspot.gr είναι κάτι που ήθελα να πραγματοποιήσω από φοιτήτρια ακόμα. Μ' αρέσουν πολύ τα ταξίδια, αν και δεν έχω επισκεφθεί πολλά μέρη. Παρόλα αυτά μ' αρέσει να μαθαίνω για νέους τόπους είτε αυτά είναι στην πανέμορφη Ελλάδα μας είτε σε οποιοδήποτε μέρος του εξωτερικού. Γενικά είμαι κλειστός χαρακτήρας που σημαίνει ότι ο γραπτός λόγος είναι ένας τρόπος να εκφράζομαι.

10 πράγματα που ίσως θα θέλατε να μάθετε για μένα...:

1// Το όνομά μου είναι Δώρα-Άννα. Έχω δύο ονόματα, αλλά με φωνάζουν Δώρα... τις περισσότερες φορές τουλάχιστον. Μερικοί προτιμούν το δεύτερο. Απαντάω και στα δύο οπότε whatever works for you! :)

2// Γεννήθηκα στις 20 Ιανουαρίου 1989.

3// Είμαι γέννημα-θρέμμα Χιώτισσα. Γι' αυτό και στο blog, αν και η θεματολογία είναι γενικά ότι έχει να κάνει με ταξίδια και φωτογραφία, θα δείτε και post που αφορούν συγκεκριμένα την Χίο... αδυναμίες είναι αυτές!

4// Είμαι αμφιδέξια, το οποίο σημαίνει ότι μπορώ να γράψω και με τα δύο μου χέρια εξίσου καλά. 

5// Μου αρέσει πολύ το διάβασμα και λατρεύω τη μυρωδιά των βιβλίων (παλιών ή καινούριων) και... των βιβλιοπωλείων επίσης!

6// Μου αρέσει η ζωγραφική και λατρεύω ότι έχει να κάνει με αυτή. Προσωπικά ασχολούμαι με το σκίτσο από έφηβη ακόμα, αν και τα τελευταία χρόνια δεν σκιτσάρω όσο συχνά θα ήθελα.

7// Λατρεύω την μουσική. Την απολαμβάνω είτε ακούγοντας ραδιόφωνο είτε από την προσωπική μου συλλογή (ανάλογα τα κέφια). Με ηρεμεί, με εκτονώνει και πολλές φορές με βοηθάει να συγκεντρωθώ... ενώ γράφω στο blog μου ή μελετάω κάτι.

8// Λατρεύω τις κωμωδίες. Η αγαπημένη μου ηθοποιός είναι η Sandra Bullock και αγαπημένη μου ταινία (της) το «Ενώ εσύ κοιμόσουν» (While you were sleeping).

9// Αγαπημένες μου σειρές οι Grey's Anatomy και Big Bang Theory.

10// Η αγαπημένη μου εποχή είναι ο χειμώνας και φυσικά τα Χριστούγεννα. Γενικά προτιμώ το κρύο από την ζέστη.

Ελπίζω να σας αρέσει το blog μου και να «ταξιδέψετε» και εσείς μαζί μου στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου.

Για οποιοδήποτε πληροφορία/σχόλιο/παρατήρηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο e-mail: topiatoukosmou_info@yahoo.gr ή στα social media παρακάτω: Καλή πλοήγηση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πώς σου φάνηκε η ανάρτηση μου; Αφήστε το σχόλιο σου εδώ!